RiJo Administraties
RiJo administraties Administratiekantoor
Waarom Rijo?
Kontakt
Boekhouding
Debiteurenbeheer
Crediteurenbeheer
Belastingaangiften
Rapportages/Analyses
Ondernemersplan & Begeleiding
Diensten
Méér dan alleen een administratiekantoor

Hoewel de boekhouding/administratie het hart vormt van onze dienstverlening is het juist onze meerwaarde om deze gegevens vervolgens maximaal uit te nutten: Is de boekhouding op orde dan is dat een prima basis voor goed debiteurenbeheer. Facturen versturen voor geleverde producten en/of diensten is één, de betalingen binnen krijgen is twee. Bij met name veel startende bedrijven is dit een punt van zorg.

Ook goed crediteurenbeheer is afhankelijk van een up to date administratie. Een vertrouwenspositie opbouwen bij uw leveranciers kan in tijden van nood van onschatbare waarde zijn.

Voor de belastingaangifte is de boekhouding essentieel en dient dan ook up-to-date te zijn. Veelal is de belastingdienst ook een crediteur, waarvoor geldt dat een goede reputatie van groot belang is. Tegelijkertijd geldt dat niemand te veel wil betalen. In dit spanningsveld kunnen wij u met veel praktische tips van dienst zijn.

Uit een goed opgezette administratie kan veel belangrijke informatie worden gehaald die van belang zijn voor de juiste aansturing van uw bedrijf. Omzet, inkoop/inkooppercentage, Bruto winst/brutowinst percentage, personeelskosten/percentage, vaste kosten zijn belangrijke management informatie. Deze gegevens verwerken in overzichtelijke Analyses/statistieken is een onderdeel van onze dienstverlening.

Tot Slot het opstellen van een ondernemersplan. Wij achten dit essentieel voor het welslagen van een onderneming. En dan alleen om de bank te behagen i.v.m. een financieringsaanvraag, maar vooral om het bedrijf goed te kunnen aansturen. Wij hebben daar heel specifieke iedeeën over.
RiJo administraties Administratiekantoor
Waarom Rijo?
Diensten
Kontakt